дом Общество При съседите: Тийнейджър загина при опит за кражба на метални проводници

При съседите: Тийнейджър загина при опит за кражба на метални проводници

0
ДЯЛ

18-годишен с психични отклонения е загинал при опит за кражба на метални проводници в разградското село Брестовене, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Разград.
Сигналът за случилото се е подаден в понеделник на тел. 112 от мъж от същото село, който открил тялото на младежа до метален трафопост. Установено е, че при опит за кражба на проводници до бензиностанция в селото, момчето е ударено от 20-киловолтова дъга, която го изхвърлила на земята от височина около 10 метра.
Смъртта е констатирана от екип на Филиала за спешна помощ в Кубрат.
Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Каспичан търси готвач
Следваща статияМалчугани гостуваха на магистратите в Окръжния съд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here