дом Криминале При съседите: Таксиметровият шофьор е бил убит заради 20 лева

При съседите: Таксиметровият шофьор е бил убит заради 20 лева

0
ДЯЛ

В резултат на предприетите от криминалисти от ОДМВР-Разград незабавни оперативно-издирвателни действия след извършено тежко престъпление в Разград – убийство на таксиметров шофьор, в полицията бе задържан заподозрян за деянието. Подробности около изясняването на случая бяха оповестени днес от директора на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев и окръжния прокурор Тихомир Тодоров.
Убийството е било с цел грабеж, съобщи на пресконференция днес окръжният прокурор Тихомир Тодоров. Сред събраните улики има и веществени доказателства. Повдигнатото обвинение срещу 22-годишният автор на престъпното деяние от лознишкото село Каменар е по чл.199 от НК. Има данни, че младежът е влязъл от Германия в България на 22 февруари тази година. Той не е познат за полицията, няма криминални регистрации, нито глоби или санкции, уточни директорът на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев. „Това е съвършено нелепо и безпричинно престъпление”, добави той.
Жертвата и извършителят не се познават, таксито е избрано на случаен принцип, но целта е била да се вземе оборота на шофьора.
„В крайна сметка животът му струва едни 20 лв.”, каза пред медиите окръжният прокурор на Разград. Продължава работата по документиране на убийството. Назначени са експертизи на веществени доказателства, които да покажат има ли наличие на упойващи вещества. Предстои да бъде поискана постоянна мярка „задържане под стража” за 22-годишния мъж.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕвропарламентът представи последните прогнози за бъдещите депутати от България
Следваща статияШумен се включва в благотворителната кампания за събиране на пластмасови капачки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here