дом Общество При съседите: Роди се първото бебе на лесбодвойка в страната

При съседите: Роди се първото бебе на лесбодвойка в страната

0
ДЯЛ

Лесбодвойката Вяра и Диляна се сдоби с момченце. Бебето се е родило на 6 юни, в навечерието на шествието в подкрепа на хомосексуалните хора „София прайд“.
Това е първото пеленаче, родено в семейство от еднополови родители, пише в. „България днес“.
Детето е кръстено Виктор-Мануел, а зачатието се случва ин витро чрез анонимен донор. Използвани са яйцеклетките на едната бъдеща майка, а другата износва детето и го ражда. 25-годишната Диляна, която е нежната половинка от семейството, дава живот на момченцето.
Щастливите майки споделиха снимки от най-прекрасния момент в живота си. Двете се врекоха във вярност пред семейство и приятели през 2018 г., а преди месеци обявиха, че ще стават родители.
Веднага след добрата новина Вяра и Диляна се вписаха като семейство Иванови в социалната мрежа. Според думите им това е дълго чакано и желано бебе. Семейството живее в Русе, където от месеци подготвят дома си за новия член на фамилията. Двете сбъдват обещанието си, че ще работят за наследник и казват, че предпочитат то да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2. Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си.
Колаж: novinite.eu
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНепълнолетен счупи челюстта на 24-годишен шуменец след скандал в парка
Следваща статия„Шегаджия“ от Каспичан вдигна на крак полицията във Варна с фалшив сигнал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here