дом Криминале При съседите: Наркодилър отвлече тийнейджърка, намериха я полумъртва в жилището му

При съседите: Наркодилър отвлече тийнейджърка, намериха я полумъртва в жилището му

0
ДЯЛ

18-годишно момиче от Добрич бе намерено полумъртво, пребито и дрогирано в апартамент на ул. „Александър Стамболийски”. Момичето е отвлечено от близо месец и е било обявено за общодържавно издирване от майка й.
Похитителят й е 32-годишният Мирослав Д., който е наркодилър. Момичето било открито съвсем случайно.
На 24 юли, около 14:00 часа, Мирослав е спрян в Добрич за проверка от полицаи. Те намерили у него 15,2 грама канабис. Последвал обиск в жилището му, където, освен електронни везни и 0,5 грама амфетамин, униформените открили в безпомощно състояние 18-годишната тийнейджърка, съобщава „Монитор“. Полицаите веднага откарали момичето в Спешното отделение.
Момичето било цялото в синини, било ежедневно пребивано, в продължение на цял месец. Цветът на кожата й бил сивопепеляв. Хемоглобинът й е 35, при 120 норма. Не говорела, само отваряла и затваряла очи. Ако искаш да я докоснеш, веднага подскачала от страх. Има съмнение, че похитителят й е давал три вида наркотици. Момичето е от рядка кръвна група – АВ отрицателна, затова е била поискана помощ от Кръвния център във Варна, откъдето са доставили 2 сака кръв.
Състоянието на момичето започва да се стабилизира, но възстановителният период ще трае дълго, посочват лекари.
Похитителят на момичето е задържан.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на турския град Силиври с идеи за подобрения във Върбица
Следваща статияАдминистративен съд Шумен спря затварянето на екарисажа