дом Криминале При съседите: Затворник в отпуск преби и изнасили брутално 32-годишна жена

При съседите: Затворник в отпуск преби и изнасили брутално 32-годишна жена

0
ДЯЛ

21-годишният Кристиян Б. от Девня е бил привлечен към наказателна отговорност за извършено брутално изнасилване и блудство с млада жена. Срещу него са били повдигнати две обвинения – за престъпления по член 152, ал. 1, т. 2 и по член 150, ал. 1 от НК. Това съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.
На 5 март тази година 21-годишният Кристиян бил пуснат в домашен отпуск от управата на варненския затвор, където на 28 януари тази година започнал да изтърпява поредната си присъда за грабеж в съучастие за срок от 1 година. До 28 януари той търпял предходна ефективна присъда за кражба и грабеж.
В нощта на 5 срещу 6 март той попаднал в компания в дома на своя позната от Девня. Там била и пострадалата 32-годишна жена, която познавала домакинята от Дом за сираци, където израснали двете.
След употреба на алкохол възникнал скандал. Разправията била потушена от полицейски екип, дошъл на място по сигнал. Малко след това пострадалата си тръгнала от дома на познатата си. С нея излязъл и лишеният от свобода Кристиян.
В двора на бившата професионална гимназия по химия в Девня Кристиян изнасилил жената брутално, извършил и блудствени действия с нея, като през цялото време й нанасял удари по лицето и цялото тяло. След това зарязал жертвата си в двора на училището.
Жената потърсила помощ в къща, близо до изоставената гимназия. Дошлият полицейски екип я намерил в тежко състояние – дезориентирана и обезобразена.
Пострадалата е разпитана пред съдия. Насилникът е върнат във варненския затвор. Действията по разследването на бруталното сексуално насилие продължават под ръководството на прокурор от Териториалното отделение в Девня на Районната прокуратура във Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВодното дружество търси най-добрите рисунки на тема: „ВОДАТА – ИЗВОР НА ЖИВОТ“
Следваща статия1 милион лева отпусна Министерството на спорта за физкултурни салони в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here