дом Криминале При съседите: Жена нападна с брадва полицай, още 3-ма се включиха в...

При съседите: Жена нападна с брадва полицай, още 3-ма се включиха в мелето с юмруци

1
ДЯЛ

След нанесени удари с брадва и последвал побой, полицай е получил леки телесни повреди. Извършителите са задържани, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.
На 14 май в 22.20 ч. е съобщено, че от улица в западната част на град Провадия звучи силна музика. На мястото, пред частен дом, полицаите установяват мъж във видимо нетрезво състояние и продължаващ да употребява алкохол, стоящ до изнесени тонколони на музикална уредба, от които звучи силна музика. На отправеното от полицаите предупреждение да спре музиката лицето грубо отказва, веднага след това отказва да предостави и документ за самоличност и започва да се държи агресивно.
Предприети са действия по задържането на мъжа, при което от къщата излиза жена с брадва и с обратната страна на брадвата нанася удари по единия полицейски служител. Към нейните действия се присъединяват още три близкостоящи лица, които нанасят удари с юмруци и твърд предмет по полицая. Междувременно първите две лица избягват в неизвестна посока. При предприетите респектиращи действия от страна на втория полицай, ситуацията е овладяна и скандалът е прекратен.
Пострадалият полицейски служител е откаран от екип на ЦСМП – Провадия в Спешен център във Варна. Установени са контузии на гръден кош, ляв лакът, глава и хематом на гърба.
След предприетите незабавни оперативно издирвателни действия, призори в Провадия са установени и задържани първите две лица, извършители на деянието – В. М. на 32 г. от Провадия и Ф. А., на 24 г. от Дългопол и двамата криминално проявени и обичайно пребиваващи на адреса в Провадия, пред който се е развил случая.
По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под надзора на прокурор от ОП – Варна. Огледа на мястото на произшествието снощи е извършен в присъствието на окръжния прокурор на Варна – наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияФитнес залите и МОЛ-овете отварят врати в понеделник
Следваща статияОблачна и ветровита събота

1 коментар

  1. Shto lijite naroda te sa vlezli v doma na choveka da viarno e che e imalo muzika da viarno e che jena go udari s bradva no nikoi ne see zamestval v sluchaia i choveki si siadal v dvora ne ot vinka policiata vliza vitre v dvora bes rasreshenie i mu kazvat da spre muzikata no toi otkazva i choveka im vika zashto vlizate vitre v dvora mi i togava vaprosniat policai mu vika stavai gore i racete ti da vidia zat krasta ti no choveka poneje nemojeshe da stane no see opital no bes uspeh padnal ot stola i togava edinia policai pochna da mu nanasia udari s ritnik i drugite policai se vkliuchiha i togava jenata zabeliazva ot kuhniata che biat choveka i izliza vinka s bradva i pochva da nalaga policaia s bradva i drugite policai vzemat kolegata si i go iskarvat ot strah vinka pred kishtata i vikat oshte policia i idvat 12 patrulki 4 jipa jandarmeria i pochvat da gi biat jenata i choveka koito lejeshe na zemiata vse oshte i togas policaite kazva che sa bili 4 i drugite 2 izbiagali koeto nee viarno te pochvat akcia v mahalata i pochvat vseki edin sreshnat da gi biat dori niakoi policai i maskirani vlizaha v na horata kishtite i gi bieha naret golemi malki bes da znaiat kakvo stava hora tova e istinata ne viarvaite na mediite

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here