дом Общество При специализирана полицейска акция спипаха 54 водачи без винетки

При специализирана полицейска акция спипаха 54 водачи без винетки

0
ДЯЛ

Приключи специализираната полицейска операция за засилен контрол над товарните автомобили и автобусите в Шуменска област.
Операцията се проведе за времето от 4 до 17 ноември.
За 15 дни екипи на Пътна полиция са установили 54 водачи, които са управлявали автомобили без заплатена винетна такса. Десет са наложените глоби с фиш за това, че винетния стикер не е залепен на указаното място. По време на проверките са установени и двама водачи, които са управлявали след употреба на алкохол с концентрация до 1, 2 промила. Едно превозно средство е с прекратена регистрация след като било установено, че водачът управлява след употреба на алкохол. Временно спрян от движение е друг автомобил, управляван от водач в нетрезво състояние, който не е собственик.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Любомир Христов и екипът му с приемен ден на 27 ноември
Следваща статия„Българийо, за тебе те умряха!“ Във Върбяне откриха паметник на загиналите във войните (снимки, видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here