дом Общество При избори днес: ГЕРБ печели 25,8%, БСП – 22,6%, ДПС – 8,1%,...

При избори днес: ГЕРБ печели 25,8%, БСП – 22,6%, ДПС – 8,1%, партия на Слави Трифонов – 30,4%

0
ДЯЛ
DCIM100MEDIADJI_0022.JPG

ГЕРБ – 25,8 %, БСП – 22,6 %, ДПС – 8,1 %, Обединени патриоти – 6,7 %! С тези резултати 4 политически формации ще влязат в Народното събрание, ако изборите бяха днес.
Това сочат данните от изследване на агенция „Медиана“, свързано с обществено политическите нагласи в страната. В него са участвали 1001 души в периода 9-14 май по метода Face to face. В отговорите присъства и хипотетичната партия на Слави Трифонов. Въпреки, че не е регистрирана, още от сега 3,7% от българите декларират, че ще гласуват за нея.
Ако обаче Трифонов регистрира партия, за нея ще гласуват цели 30,4 % от избирателите. Партия на президента Румен Радев печели още по-висок процент – 36,7.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъжете, с които се сблъска Велико обиждали и нападали дългокоси мъже?
Следваща статияПиесата „Щастливеца“ закрива театралния фестивал в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here