дом Политика При избори днес: БСП – 13,5%, ГЕРБ – 13,2%, партията на Слави...

При избори днес: БСП – 13,5%, ГЕРБ – 13,2%, партията на Слави – 8,3%

0
ДЯЛ

ГЕРБ и БСП вече са с изравнена електорална подкрепа, като партията на Корнелия Нинова вече изпреварва формацията на Бойко Борисов. Ако изборите са днес, за БСП биха гласували 13,5 на сто от българите, а за ГЕРБ – 13,2 %. Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ получава подкрепата на 8,3 % от имащите право на глас.
В новия парламент ще влязат още ДПС – 7,6% и „Демократична България“ – 5,2%.
Това показва последното национално изследване на „Галъп интернешънъл“ за политическите нагласи у нас.
Припомняме, че преди дни друга социологическа агенция обяви, че ГЕРБ и БСП са с изравнени сили, но даде леко предимство за партията на Борисов.
В новото изследване Обединените патриоти получават едва 2,7%, партията на Мая Манолова – 2,2%, а „Воля“ – 1,8%.
Президентът Румен Радев остава най-одобряваната политическа фигура у нас, той е харесван от 52 % от избирателите в България.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовите заразени с COVID-19: Двама под домашно наблюдение
Следваща статияВход свободен в Нощта на музеите на 19 септември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here