дом Общество Присъствена сесия на Общински съвет-Шумен

Присъствена сесия на Общински съвет-Шумен

0
ДЯЛ

Редовната сесия на Общински съвет – Шумен на 26 ноември ще се проведе присъствено. Това реши днес на присъствено заседание Консултативният съвет към местния парламент в Шумен.
Припомняме, че на 16 ноември Консултативният съвет заседава онлайн. Тогава с пет гласа „за“ членовете му решиха ноемврийското заседание на Общински съвет-Шумен да се проведе онлайн. Това обаче е в разрез със Закона за местното самоуправление и местната администрация. На практика той дава възможност сесията да се проведе в електронна среда. Това обаче може да стане само след приемане на промени в Правилника и начина за провеждане на онлайн заседания.
Предстоящата на 26 ноември сесия на Общинския съвет ще се проведе в зала „Проф. Венета Вичева“ от 9.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНапусна ни Красимир Косев
Следваща статияСъболезнования за загубата на Красимир Косев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here