дом Общество Присъдиха 4 години затвор на изнасилвач

Присъдиха 4 години затвор на изнасилвач

0
ДЯЛ

Шуменският районен съд присъди 4 години затвор за М. К., обвинен в изнасилване, придружено със заплахи. Тежкото престъпление се e случило на 12 ноември 2015 година в местността „Под манастира“ №7. Това не е първият път, в който той е съден за изнасилване. Общото наказание на подсъдимия измежду наложените му наказания с настоящата присъда остава в размер на най-тежкото от тях, а именно, четири години „лишаване от свобода“. Съдът зачита времето, през което спрямо подсъдимия е била взета мярка за неотклонение “задържане под стража”, считано от 13 ноември 2015 година до 31 март 2016 година.
М.К. е осъден да заплати в полза на държавата направените по делото разноски в размер на 1 437,44 лева и 5 лева такса за издаване на изпълнителен лист, като сумата от 1 072,26 лева следва да бъде заплатена по сметка на ОД на МВР Шумен, а останалата сума от 370,18 лева по сметка на ШРС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменски медици на протест в защита на лекаря, задържан за смъртта на Жорo Плъха
Следваща статияШвейцарска делегация открива детска градина и здравна служба в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here