дом Спорт Приключиха футболните двубои и в Южната група, начело е „Енев-Дибич“

Приключиха футболните двубои и в Южната група, начело е „Енев-Дибич“

0
ДЯЛ
Отборът на Хитрино победи убедително гостите от Царев брод. Снимка: Салим Салих

Завърши първенството по футбол в Шуменска област. В събота и неделя се изиграха срещите от последния ХХVI-ти кръг в Южната група, в която няколко кръга преди края подреждането и на върха, и на дъното се знаеше. Поради това някои от двубоите не се състояха и бяха присъдени служебни резултати. Във Върбица гостите от „Локомотив” (Каспичан) не се явиха, а в Смядово домакините не осигуриха медицинско лице.
Лидерите в групата не пропуснаха нови победи у дома – „Енев-Дибич” срещу „Устрем” (Трем) и „Чавдар 1926” (Дивдядово) срещу „Заря 1962” (Звегор). В неделните мачове „Хитрино” надделя над „Ендже” (Царев брод) с 6:0, а в Зайчино ореше тима на домакините завърши наравно 1:1 с гостите от Велики Преслав.
В неделя, 13 юни са финалите за определяне на първенците в Шуменска област. На Градския стадион „Панайот Волов” в мач за 3-4 място ще се срещнат „Чавдар 1926” (Дивдядово) и „Никола Козлево” (Никола Козлево), а след тях в битка за 1-2 място ще се впуснат „Енев-Дибич” (Шумен) и „Мълния” (Климент).
След срещите ще се състои награждаване на най-добрите отбори и футболисти от ОС на БФС-Шумен.

ЮЖНА „А” РЕГИОНАЛНА ГРУПА ШУМЕН – XXVI КРЪГ
„Върбица” (Върбица) – „Локомотив 2008” (Каспичан)3:0
„Енев-Дибич” (Шумен) – „Устрем” (Трем) 3:1
„Смядово” (Смядово) – „Волов” (Шумен) 0:3
„Чавдар 1926” („Дивдядово“) – „Заря 1962” (Звегор) 8:0
„Хитрино” (Хитрино) – „Ендже” (Царев брод) 6:0
„Герой” (Зайчино ореше) – „Велики Преслав” (Велики Преслав) 1:1
„Балкан” (Средня) – почива

ЮЖНА „А“ РЕГИОНАЛНА ГРУПА ШУМЕН
КРАЙНО КЛАСИРАНЕ СЕЗОН 2020/2021

Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлави няма да е депутат, изправя се срещу Радев в президентската битка?!
Следваща статияПри избори днес: ГЕРБ-СДС с 24,1%, ИТН – 17,1%, БСП – 16,9%, ДПС – 11,3%

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here