дом Политика Премиерът Борисов: Предстои основен ремонт на кабинета, оставка няма да има

Премиерът Борисов: Предстои основен ремонт на кабинета, оставка няма да има

0
ДЯЛ

Предстои основен ремонт на кабинета. Оставка няма да има. Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг след проведения по-рано днес Коалиционен съвет.
Кабинетът ще изчака вота на недоверие и тогава ще пристъпи към промени стана ясно от думите на Борисов.
„Депозирани са оставките на трима министри при мен“, каза министър-председателят.
Той изтъкна добрата работа на министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министърът на икономиката Емил Караниколов.
„Те положиха изключителни усилия. Работиха добре и успешно и допринесоха много за развитието на страната“, каза Борисов.
„Това е евтина политика, която се прави в момента. Най-гротескното е, че партия като БСП може да иска вот на недоверие. Като им видях мотивите – те са изсмукани от пръсти“, заяви той.
Премиерът критикува и действията на Христо Иванов, като прозря в тях тенденциозност и сценарий. „На този незрял президент, фигурант, на когото Шиши му реди кабинета. Защо не излезе Христо Иванов да го пита за това? А искат оставките на моите министри, които са безкрайни професионалисти“, заяви той.
Борисов отново предупреди, че предстои тежка в икономически план за страната зима.
„Ще направим огромен ремонт на кабинета, но ако имаме политическа класа, трябва да мислим какво ще правим ноември, декември, януари. В чии ръце ще гръмне всичко това? Най-мил ми е народът, България“, каза премиерът.
„Фигурантът да не излиза да ми дава оценка. Майка ми бе учителка и ме е учила да не отговарям с обидни епитети. Но се видя мафията кой управлява с есемеси и с кои лостове“, добави той.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЯсни са най-добрите в петото издание на фестивала ”Кино в длан”
Следваща статияОбработват зелените площи в Шумен срещу кърлежи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here