дом Здраве Преместиха дежурния лекарски кабинет в МБАЛ Шумен

Преместиха дежурния лекарски кабинет в МБАЛ Шумен

0
ДЯЛ

Дежурният лекарски кабинет в Шумен вече е преместен в МБАЛ. Това се наложило с цел да се избегне разкарването на пациентите от ДКЦ 1, които са препращани към болницата. Според ръководството на лечебното заведение преместването ще спести време и ще бъде в полза на самите пациенти.
Разработена е четиристепенна система, която ще разпределя пациентите според спешността на състоянието им.
Кабинетът за неотложна помощ се помещава на първия етаж на Многопрофилната болница, до асансьорите. Повечето общопрактикуващи лекари в Шуменска област имат сключен договор с кабинета за неотложна помощ. Там техните пациенти могат да бъдат прегледани вечер от 20.00 ч. до 8.00 ч.сутринта, както и през почивните и празнични дни. Право на помощ в дежурния кабинет имат и пациентите на GP-та с практика в населени места до 35 километра от Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрограма „Старт на кариерата“ набира кандидати за работа
Следваща статияРеновират фасадата на Съдебна палата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here