дом Общество Прекратиха делото срещу ЧСИ Асен Тонев, върнаха го на прокуратурата

Прекратиха делото срещу ЧСИ Асен Тонев, върнаха го на прокуратурата

0
ДЯЛ

Състав на Окръжен съд – Шумен председателстван от съдия Румяна Райкова след почти четири часово разпоредително заседание прекрати съдебното производство по НОХД № 83/2018г. и върна делото на прокуратурата заради пропуски в разследването и наличието на пороци в обвинителния акт, които са съществени и нарушават правото на защита на подсъдимия.
Делото бе внесено в ШОС в края на месец февруари и се съдържа в 91 тома. Подсъдим по делото е ЧСИ Асен Тонев. Той бе предаден на съд за длъжностно присвояване в особено големи размери – 321 109.89 лв, както и за избягване установяването и укриване на данъчни задължения.
Определението за прекратяване на съдебното производство и връщане на делото на фазата на досъдебното производство подлежи на протестиране и обжалване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРЗИ: Опасни гримове с азбест се предлагат в търговската мрежа
Следваща статияНяма скрито – покрито: Данъчните погнаха търговците „на дребно”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here