дом Политика Преизбраха Айсел Руфад за областен лидер на ДПС Шумен

Преизбраха Айсел Руфад за областен лидер на ДПС Шумен

0
ДЯЛ

Айсел Руфад бе преизбрана за нов три годишен мандат на Десетата редовна отчетно-изборна конференция на ДПС Шумен. Тя бе единственият номиниран кандидат за високия пост. А по време на партийния форум в Нови пазар с преизбирането й делегатите засвидетелстваха доверие и дадоха оценка за добре свършената работа през годините.

При спазване на всички противоепидемични мерки се проведе конференцията в присъствието на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателя Ахмед Ахмедов, зам.председателя на парламента д-р Нигяр Джафер.
Форумът уважиха и депутатите Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на ДПС, Танер Али, председателят на младежката организация Мустафа Мустафов, както и кметове на Движението.
Представеният доклад от Айсел Руфад пред делегатите с равносметка на резултатите от евроизборите и за местна изпълнителна власт бе оценен от лидера на партията Карадайъ като „критичен в положителна посока”.
Председателят пожела на новия стар лидер здраве и успехи.
Решението на форума бе Мустафа Карадайъ да бъде предложен за председател на партията на Националната конференция.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБогато украсен кръст е открит в началото на тазгодишните разкопки в района на Каменната арена в Плиска
Следваща статия395 заразени за денонощие, нови 14 с COVID-19 в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here