дом Други Предстои oбществена дискусия по наредби за спортните бази

Предстои oбществена дискусия по наредби за спортните бази

0
ДЯЛ

Обществен дебат предстои по два проекта за наредби за използването на спортни бази и финансиране на спортни клубове, обяви зам.-кметът по образование Найден Косев. Те са публикувани на интернет страницата на Община Шумен.
До 25 юни всички заинтересовани спортни деятели и граждани могат да внесат свои идеи и предложения в отдел „Култура“.
Вече е регламентирано – спортните клубове, които ползват офиси в спортните бази да заплащат наеми.
Два пъти в годината ще се извършва регистрацията на клубовете, през януари и юни.
Нов момент е, ако спортен клуб ползва самостоятелно спортната база ще заплаща 100% от консумативите за времето на ползване.
С медицинското обслужване е ангажирано Общинското предприятие „Жилища и имоти“, уточни Косев.
Нова наредба ще бъде изработена за Многофункционалната спортна зала „Арена Шумен“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОкръжен съд Шумен завърши учебната 2017-2018 година
Следваща статияОткриват Алея на родовата памет в Никола Козлево