дом Общество Предпразнично: Цените на горивата в Шумен удариха тавана

Предпразнично: Цените на горивата в Шумен удариха тавана

3
ДЯЛ

Дни преди голямото празнично пътуване, цените на горивата в област Шумен удариха тавана и заслужено завоюваха „заветното“ №1 в класацията за най-скъпи горива в страната. Сред всички 28 области в страната, шуменецът ще се бръкне най-дълбоко, за да зареди автомобила си преди празниците. В рамките на няколко седмици, пропан бутанът претърпя най-голямо увеличение, като към днешна дата, едно от най-икономичните горива, в района се продава на средна цена от 1.14 лв/л, при средна цена за страната от 1.06 лв/л. Първенци сме и в цената на бензин А95, която варира до 2.13 лв/л, при средна за страната от 2.08 лв/л. Шуменци могат да се „похвалят” и с най-скъпо дизелово гориво – 2.15 лв/л.
След като известно време бе на второ място след Русе, Варна си върна първото място в класацията на fuelo.net за най-евтини горива у нас.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаши студенти откриха 72 нови астероиди в Слънчевата система
Следваща статияНай-малките баскетболисти се стягат за традиционния Коледен турнир

3 КОМЕНТАРИ

  1. Битовата газ на газстанцията на Газ Маркет ООД на бул. Симеон Велики 4 е най-евтината в Шумен и само там има лиценз за пълнене на всякакъв вид бутилки…2.20 лева за килограм пропан бутан..1 кг = 1.820 литра

  2. Битовата газ на газстанцията на Газ Маркет ООД на бул. Симеон Велики 4 е най-евтината в Шумен и само там има лиценз за пълнене на всякакъв вид бутилки…2.20 лева за килограм пропан бутан..1 кг = 1.820 литра

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here