дом Общество Предлагат Иван Ламбов да оглави временно ВиК-Шумен

Предлагат Иван Ламбов да оглави временно ВиК-Шумен

0
ДЯЛ

Независимият общински съветник Иван Ламбов да оглави временно ВиК-Шумен, гласува днес на редовно заседание разпоредителният орган. Решението бе прието с 29 гласа „за“ и 1 „въздържал се“.
Решението на съветниците бе вписано като редакция на точка 2 от Дневния ред на предстоящото утре Общо събрание на ВиК.
Общинските съветници приеха и допълнителна четвърта точка, с която задължиха Иван Ламбов, ако стане временен управител на Водното дружество, да върне старата цена на водата – 3.30 лева за кубик.
По време на дебатите кметът Любомир Христов уточни, че държавата притежава 51% от дяловете на ВиК-Шумен. Дневният ред обаче може да се променя две седмици преди датата на Общото събрание, като за това се уведомява и МРРБ. „Представителят на държавата няма да има правомощия да гласува за точка четири. Няма смисъл да се правят такива фокуси“, коментира градоначалникът.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПромениха заплатите на селските кметове в община Шумен
Следваща статияВКС оправда окончателно антимафиот от Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here