дом Други Предлагат д-р Христо Христов за заслужил лекар за 2019 година

Предлагат д-р Христо Христов за заслужил лекар за 2019 година

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Хирургът д-р Христо Христов е предложен от Комисията по номинациите за заслужил лекар на община Шумен за 2019 година. За присъждане на отличието са гласували шестима, а двама са се въздържали. Другият номиниран е д-р Дияна Геронтиева, става ясно от докладна на кмета Любомир Христов.
На предстоящата сесия Общинският съвет в Шумен ще утвърди носителя на наградата. Името му се вписва в Почетната книга на Община Шумен.
Отличието включва диплом и статуетка с лика на Свети Иван Рилски.
Д-р Христов е дългогодишен лекар – хирург, работил през годините в Работническата болница и Областната болница в Шумен.
Той е използвал модерни за времето си методи на лечение, подпомагащи възстановяването на коремната стена. Отдал е целия си съзнателен живот на пациентите. Като пенсионер продължава да се труди активно, давайки пример на младите медици. Има изразена гражданска позиция за повишаване авторитета на лекарската професия, е посочено в докладната.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаради студа: Спират текущия ремонт на пътя до Васил Друмев
Следваща статияИзбраха Цацаров за шеф на КПКОНПИ, подава оставка като главен прокурор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here