дом Общество Празник на науката „Осмели се да опознаеш“ в Духовното училище в Шумен

Празник на науката „Осмели се да опознаеш“ в Духовното училище в Шумен

0
ДЯЛ

Експерименти в областта на няколко науки – химия, математика, физика, биология представиха пред любопитна аудитория ученици от Духовното училище „Нювваб“ в Шумен съвместно с гости от Духовното училище „Картал“ в Истанбул.
По време на своеобразния празник на науката под мотото „Осмели се да опознаеш“ бяха презентирани и постиженията на гостите от Турция в областта на архитектурата, археологията, роботиката. Домакин на фестивала бе „Нювваб“ и премина при изключителен интерес, съобщиха от Духовното училище в Шумен.
Учениците от двете училища разказаха увлекателно как преминава един учебен час и какви предмети се изучават.
Малките посетители бяха изненадани с развлекателни игри и лакомства. Не бяха пренебрегнати и по-възрастните гости, които бяха сюрпризирани с подаръци.
Преподаватели в „Нювваб“ се надяват срещите с възпитаници на училища в Република Турция да продължат и занапред с цел взаимно опознаване и контакти.
Снимки: ДУ „Нювваб“ – Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрофилактика затваря библиотеката за два дни
Следваща статияСтуденти от Стара Загора и Ямбол събраха 1 227 лева на благотворително парти за Ники

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here