дом Бизнес Правят първа копка на два нови магазина в Шумен

Правят първа копка на два нови магазина в Шумен

0
ДЯЛ

Първата копка на два нови магазина ще бъде направена от Любомир Христов, кмет на община Шумен и Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”.
Двата нови бранда Pepco и Мат Стар ще дообогатят избора от стоки в Търговския парк, в който вече успешно работят магазин за дамскa, мъжка и детска мода LC Waikiki, магазин за спортни облекла и екипировка Sport Vision и дрогерия DM.
Веригата за дома и градината Praktiker е собственик на терена и инвеститор в проекта, който е втори етап от развитието на Търговския парк.
Церемонията ще се състои утре, 29 януари от 13.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия20 съветници гласуваха „за“ смяна на директора на ТВ Шумен
Следваща статияЩе обсъдят публично бюджета на Велики Преслав за 2021 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here