дом Политика ПП ГЕРБ празнува 14 години от учредяването си

ПП ГЕРБ празнува 14 години от учредяването си

0
ДЯЛ

Политическа партия ГЕРБ днес празнува 14-годишнината от учредяването си. По този повод Любомир Христов, областен координатор на партията в Шумен отправи поздравление към всички членове и симпатизанти на ГЕРБ:

Скъпи съмишленици и приятели,

На този ден преди 14 години беше учредена партия ГЕРБ. През всичките изминали години ние като партия успяхме да създадем икономически стабилно развиваща се държава, в която основен акцент е грижата за българските граждани. Развихме се и се утвърдихме като най-голямата и влиятелна българска партия, със свои успешни структури навсякъде в страната, и разбира се, в област Шумен. Като основен принцип на политиката ни по места е заложено схващането, че трябва да има чуваемост за проблемите на българските граждани, независимо къде живеят. Пряката връзка с хората ни направи тази силна партия, която сме, благодарение и на неуморната работа и отдаденост на хиляди наши членове и симпатизанти в област Шумен.
На Вас, уважаеми членове и симпатизанти, сътрудници, съмишленици и приятели, които все още се вдъхновявате от каузата ГЕРБ, както и на всички, които милеят за благото на България, благодарим от сърце за вашата преданост и работа, и Ви пожелавам най-вече здраве, късмет и сила, в тези трудни времена.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Любомир Христов,
Областен координатор на ПП ГЕРБ-Шумен

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен осигурява жилище на пострадалото семейство
Следваща статияМая Манолова призова да се намали цената на водата в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here