дом Политика ПП ГЕРБ печелят Велики Преслав, БСП – Нови пазар, а Милена Недева...

ПП ГЕРБ печелят Велики Преслав, БСП – Нови пазар, а Милена Недева – Каспичан

0
ДЯЛ

Янко Йорданов от ПП ГЕРБ сяда в кметския стол на Велики Преслав. Той печели убедително с 66.97%, което е 3 301 гласа. Съперникът му за старопрестолния град Христо Кюркчиев от ДПС взема 33.03% и 1 628 гласа.
Янков постигна най-високия резултат от всички кандидати, които се явиха на балотаж за общински кметове.

Георги Сашев от „БСП за България“ печели кметската битка в Нови пазар. Той събира 64.34% или 4 069 гласа срещу 33.43% и 2 114 за Айсел Руфад от ДПС.

Милена Недева издигната от Инициативен комитет спечели кметския стол в Каспичан.
Тя взема 49.99% или 1 679 гласа срещу кандидатът на ПП ГЕРБ Юлия Вълчева. За Вълчева са гласували 48.41% или 1 626 гласа.
Недева ще управлява Каспичан пореден мандат. Предишният тя бе издигната от ПП ГЕРБ.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови кметове имат Дибич, Ивански и Мадара
Следваща статияЛюбомир Христов: Заедно с другите партии ще набележим приоритетите за развитие на града

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here