дом Други По пътя към мечтата! Малката Рая замина за лечение в САЩ

По пътя към мечтата! Малката Рая замина за лечение в САЩ

0
ДЯЛ

Близо 3 месеца, хиляди добри сърца и много надежда – така изглеждаше благотворителната кампания за малката Рая от Шумен, която вече пътува към сбъдването на мечтата си – да проходи. По време на благотворителната кампания бяха организирани базари, благотворителни концерти и дарителски кутии, за да бъде събрана непосилната сума за лечението на малката чаровница. Преди пътуването до Америка майката на Рая – Емилия Чапкънова сподели радостта на семейството в социалните мрежи:
„Време е да поемем по пътя към страната на неограничените възможности Америка. Често ни се е случвало да падаме в този живот. Изправяме се винаги, но не защото сме силни, а защото винаги сме срещали Добротворци по пътя си. За сетен път се изправяме пред поредното предизвикателство, да гоним мечтите за промяна и по-добър живот на детето ни. На този етап са ни нужни вяра и молитви към Бог, че доброто тепърва предстои. Няма да е лесно, чака ни много работа и усилена рехабилитация, но ще се изправяме, защото този път ще ни вдигне Рая. Да, тя, точно тя, защото ще сбъдне мечтата си, а мечтите са там някъде в Небесата. Летим, летим към промяната и надеждата! Благодарим Ви за красотата на мислите и чистотата на делата!”, написа във Фейсбук Емилия.
Редакцията на 24shumen.com пожелава на Рая и цялото й семейство успешно лечение и много слънчеви дни, за които да ни разкажат при връщането си в България.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРемонтираха чешмичката пред читалище „Тодор Петков”
Следваща статияОкръжен съд Шумен завърши учебната 2017-2018 година