дом Общество По-малко тежки ПТП-та в областта отчетоха от полицията

По-малко тежки ПТП-та в областта отчетоха от полицията

0
ДЯЛ

Спад на тежките пътнотранспортни произшествия отчита ОДМВР – Шумен. От началото на годината до днес на територията областта са регистрирани 159 катастрофи. Тежките са 26, в които са загинали двама и са ранени 27 участници в движението. За същия период на миналата година произшествията са били 205. Тежките инциденти на пътя са били 33. За първите четири месеца на 2019 година по пътищата в региона са отнети 4 човешки живота, ранените са били 36. И през 2019-а, и през настоящата година януари е месецът с най-много инциденти на пътя (2019 – 62, 2020- 57). През месец април на 2019 година са регистрирани 61 катастрофи, а тази година техният брой е 21.
От областната дирекция на полицията благодарят на водачите, които спазват правилата за движение и молят останалите да бъдат отговорни и да пазят техния и живота на останалите участници в движението.
Шофирайте разумно! Животът е с предимство!, е призивът на ОДМВР-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха пиян скандалджия в Дибич
Следваща статияПродължава приемането на заявки за участие в рецитаторския конкурс за унгарска и българска литература

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here