дом Общество „Почистваме с пролетта – живеем в красота“ във Велики Преслав

„Почистваме с пролетта – живеем в красота“ във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Общинска администрация Велики Преслав стартира на 18 април традиционната инициатива за пролетно почистване на населените места, която ще продължи до 21 април, включително, под мотото „Почистваме с пролетта – живеем в красота“
Приканват гражданите, учебните и здравни заведения, търговски обекти, фирми, производствени предприятия, организации и институции на територията на общината да вземат участие в инициативата, като почистят от трева и отпадъци, прилежащите територии към жилищни сгради и еднофамилни къщи, производствени сгради, паркинги, държавни и общински учреждения, паркове, детски и спортни площадки, градинки, междублокови пространства, крайпътни зони и чешми или замърсени територии в околностите на населените места.
Всеки може да се включи като заяви участие в стая № 203 в сградата на общината, на телефон 0538/48253 или на e-mail: ecology@velikipreslav.bg, като посочите район на почистване, числеността на вашия екип, телефон и лице за контакт.
Общинска администрация Велики Преслав ще осигури чували и ръкавици за всички регистрирани участници, които ще може да получите всеки работен ден от 16 до 20 април 2018 г. в стая 203 в сградата на общинска администрация.
Според спецификата на заявените за почистване райони ще бъде осигурено транспортиране на събраните отпадъци. Ако почистваната територия е в близост до съдове за смет, събраните отпадъци следва да бъдат оставени добре опаковани на площадката до тях.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖивущи в квартал „Бялата пръст” настояват за спешен ремонт на улиците
Следваща статия„Светлините на града“: Оттенъците на Шумен през обектива на Мустафа Мустафов