дом Криминале Почина жената, която скочи от шестия етаж на блок в Шумен

Почина жената, която скочи от шестия етаж на блок в Шумен

0
ДЯЛ

Починала е жената, която днес скочи от терасата на шестия етаж на блок в Шумен. Информацията за 24shumen.com потвърди директорът на МБАЛ-Шумен д-р Димитър Костов. „За съжаление преди час пострадалата почина. При тежките травми, тя нямаше голям шанс да оцелее“, коментира д-р Костов.
Припомняме, че днес около 9 часа сутринта 28-годишна жена скочи от терасата на шестия етаж на блок на улица „Васил Друмев“. Линейката пристигна на мястото на инцидента за броени минути. Пострадалата бе дори в съзнание. Откарана бе в МБАЛ-Шумен. Там прегледа със скенер показа, че жената е със тежка съчетана травма – счупен таз, засегнат мозък и бял дроб. Въпреки усилията на лекарите, жената изпадна в кома. Няколко часа, след това тя почина.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСИДП е доставило 97 520 кубика дърва за огрев
Следваща статияМадара остава без вода утре

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here