дом Криминале Почерпен шофьор нацели паркирана „Мазда“

Почерпен шофьор нацели паркирана „Мазда“

0
ДЯЛ

63-годишен шуменец въртя волана след употреба на алкхол и удари паркирана „Мазда“. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Малко след 12.10 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“Климент Охридски“, водач на „Форд Торнео“ с шуменска регистрация, ударил паркиран лек автомобил „Мазда 6“ с благоевградски номера. Пристигналите на мястото полицаи установили, че водачът на „Форд“-а е седнал зад волана след употреба на алкохол. Тест с дрегер отчел 1.46 промила. К.С. е дал кръвна проба за анализ.
Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
По случая е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИззеха въздушка пушка, преправена за употреба с бойни патрони
Следваща статия36-годишен шуменец вилня в казино, потроши игрален автомат

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here