дом Криминале Поставена под карантина отиде до Бюрото по труда, мъж се разходи до...

Поставена под карантина отиде до Бюрото по труда, мъж се разходи до бакалията

0
ДЯЛ
Pixabay.com

При извършени проверки са установени мъж и жена, които нарушили наложената им карантина. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Полицейски служители от РУ-Нови пазар получили сигнал, че 22-годишна жена от село Памукчии поставена под карантина, я нарушава. Униформените извършили проверка на адреса й и установили, че я няма. При допълнително направената справка станало ясно, че посетила Бюрото по труда в Нови пазар.
Започната е проверка.
31-годишен мъж, също поставен от РЗИ под задължителна карантина не бил открит на адреса си. Установено било, че по време на извършената от полицейски служители проверка мъжът бил в хранителен магазин в града.
Работата по образуваната проверка продължава.
24shumen.com

 

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНеизвестен напазарува с чужда дебитна карта
Следваща статияТрима шуменци преспаха в ареста за хулиганско поведение

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here