дом Общество Поредното добро дело: Общински съветници дариха средства за пенсионерски клуб

Поредното добро дело: Общински съветници дариха средства за пенсионерски клуб

0
ДЯЛ

Поредното добро дело на шуменските общински съветници от Фондация „Граждани за европейско развитие на Шумен“ предизвика десетки благодарности и повод за празник в село Панайот Волов. Съветниците откликнаха на молбата на кмета на селото за реновиране на пенсионерския клуб, който събира пенсионерите в добри и лоши дни. Помещението на клуб „Здравец“ бе в окаяно състояние – мухълът и влагата, пропити в стените, правеха клуба неизползваем. Съветниците от ГЕРБ решиха да променят това и със собствени средства, заделени от месечните възнаграждения подариха на пенсионерите цялостно реновиране.

Новата приятна атмосфера трогна възрастните хора, които изразиха своята признателност с благодарствено писмо. Пенсионерите нагостиха съветниците с пита и сол, а радостният миг бе увековечен с множество щастливи снимки. Това е поредното добро дело на съветниците, които от години даряват част от средствата си, за да радват и помагат на шуменци. За последните четири години те са дарили над 85 000 лева.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДиректори на горски стопанства от областта на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“
Следваща статияНАП напомня: Изтича срокът за подаване на коригиращи декларации

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here