дом Общество Положителни температури и валежи ни очакват този уикенд

Положителни температури и валежи ни очакват този уикенд

0
ДЯЛ

Положителни температури до 10 градуса и слаби превалявания от дъжд в областта през уикенда, сочи прогнозата на Хидрометеорологичната обсерватория в Шумен.
Днес ще бъде тихо и дъждовно, а максималната температура ще достигне 8 градуса.
С прекъсвания валежите утре ще продължат. От северозапад ще се появи слаб вятър. Температурите ще останат високи за декември. Очаква се минималната да е около 3 градуса, а максималната да достигне 10 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС благотворителен коледен базар скаутите в Шумен ще отбележат своята 10-годишнина
Следваща статияС 240 хил. лева спешно ремонтират покрива на спортна зала „Плиска“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here