дом Спорт Браво! Поли Галинова с нова победа на ринга срещу Кристина Поспишилова

Браво! Поли Галинова с нова победа на ринга срещу Кристина Поспишилова

0
ДЯЛ

Полина Галинова отново показа спортна класа, дух и бойни умения, като победи на реванша чехкинята Кристина Поспишилова. Мачът се състоя в рамките на Muay Thai Grand Prix Bulgaria снощи в софийската зала „Универсиада“.
Дуелът бе в категория до 60 кг., стил К1 и се игра в три рунда от по три минути.
Състезателката на СК „Шуменска крепост“ бе безапелационен победител с 3:0 съдийска гласа.
Мачът беше реванш между двете млади и талантливи момичета. Шуменката пребори убедително съперничката си Кристина и по време на битката през месец август в кипърския град Пафос.
Снимка: Боен клуб „Шумен“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес е Архангелова задушница, почитаме паметта на покойниците
Следваща статияНовите касови апарати ще са на пазара до 40 дни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here