дом Криминале Полицията разследва кървав скандал между четирима шуменци

Полицията разследва кървав скандал между четирима шуменци

0
ДЯЛ

Полицията работи по случай на побой над таксиметров шофьор в Шумен. Грозната сцена се разиграла на 21 декември малко преди полунощ в Шумен.
Близки на таксиджията Стефан Рачев – Чочо разказаха пред 24shumen.com, че в нощта на 21 декември шофьорът получил поръчка да вземе клиент от денонощната аптека. След като клиентът се качил в таксито Рачев дава на заден в глуха уличка, за да излезе на ул.“Самара“. В този момент от „Самара“ с бясна скорост завива кола и разтърсвайки таксито, ожулва лявата му задна част.
Рачев слиза да огледа щетите по колата. „В това време от другия автомобил излиза шофьорът – пиян и дрогиран виден шуменски протестър, който се познава със сина ми. Обръща се към него с викове: Кажи бе, лайняр, к’во има? Удря му един юмрук в носа и го счупва“, разказва майката на пострадалия.
Рачев започва да кърви обилно и казал на нападателя си: Стига бе!
Биячът обаче отвърнал: Няма стига – и му нанесъл още няколко юмрука в окото и устата, от където шурнала още повече кръв. „Тогава уплашен, Б. му изкрещял, да си влиза в колата.
Синът ми влязъл, но на секундата от колата на Б. излизат двама,(Х., когото синът ми също познава и Л. – бивши затворници) също пияни и дрогирани и с удар счупват външното ляво огледало на таксито, отварят вратата и сграбчвайки го за блузата, заедно с дебелия му синджир на врата го измъкват и го просват на земята. Започват да го налагат с ритници и юмруци в главата, гърдите, ръцете, краката – където сварят с такава агресия, че синът ми се задушил от бълващата от носа и устата му кръв, както и от ритниците в гърдите“, продължава разказа си майката на Рачев.
По думите й, при грозната картинка на побоя клиентът в таксито се уплашил и избягал, а хората в денонощната аптека се развикали: Полиция, полиция!
Тримата мъже набързо се качили в колата си и потеглили.
„Дошла дежурната пилицейска патрулка и като видели сина ми в кървища, извикали Бърза помощ, а те тръгвали да гонят побойниците, които така и не намерили. Синът ми е приет в Спешно отделение към 01.00 часа на 22 декември. Транспортиран от пратената линейка, където са го промивали и инжектирали за болките му. На сутринта, към 9.30 часа синът ми се обади, да ми каже какво му се е случило и когато отидох в Спешно приемно и го видях обезобразен – щях да припадна“, казва шокираната майка.
Рачев е освидетелстван от съдебен лекар. Прегледът показва, че пострадалият е със счупен нос, затворено от ударите око с болезнено парливо отваряне и мъгливо виждане, счупен зъб и разбита устна.
Жалбата на пострадалия е входирана в Районното управлениев Шумен на 27 декември. Жалба обаче са внесли и тримата мъже, като твърдят, че таксимeтровият шофьор е нанесъл побой на един от тях.
В нощта на драмата гражданин подава сигнал в полицията за лека катастрофа и скандал между група мъже. Незабавно към адреса е изпратен дежурен полицейски екип. На мястото обаче униформените заварили само Рачев. Таксиметровият шофьор обяснил, че няма претенции и не желае полицаите да работят по произшествието.
На снимката: Кръвта по асфалта…
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицията с допълнителни мерки за новогодишните празници
Следваща статияПромяна в работното време на касите в общината

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here