дом Общество Полицейските шефове ще проведат срещи с хората от отдалечени населени места

Полицейските шефове ще проведат срещи с хората от отдалечени населени места

0
ДЯЛ

Началниците на районните полицейски управления ще проведат традиционните си месечни срещи с жителите на отдалечени места през януари. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Шумен.
На 9 януари от 10 часа началникът на РУ-Каолиново гл. инсп. Кирил Кирилов ще се срещен с жителите на село Вълнари. Срещата ще се проведе в кметството.
На същата дата – 9 януари в 10.00 часа е предвидена срещата на началника на РУ-Нови пазар гл. инсп. Веселин Райнов с жителите на гр. Плиска. Гражданите могат да зададат своите въпроси в кметството на града.
На 16 януари жителите на село Байково ще имат възможност да се срещнат с началника на РУ-Шумен гл. инсп. Илиян Николов и да потърсят решение на свои проблеми, които са в компетентността на полицията. Срещата ще започне в 11.00 часа в сградата на кметството. Жителите на село Троица могат да поставят за решение свои искания и проблеми, за които не са намерили решение към началника на полицейското управление във Велики Преслав гл. инсп. Румен Симеонов. Срещата е насрочена за 23 януари от 11.00 часа в кметството на селото.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъж се обгази от пламнала „домашно“ направена газова бутилка, огнеборци гасиха комин и контейнер за смет
Следваща статияСъветници дават на прокурор кмета на Велики Преслав за „самоуправство“ с туристическата спалня

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here