дом Криминале “Полицай” отново преметна възрастен мъж от Шумен

“Полицай” отново преметна възрастен мъж от Шумен

1
ДЯЛ

В Районното управление на МВР в Шумен е получено съобщение от 85-годишен шуменец, че за времето от 11.00 часа до 12.30 часа в събота, е бил въведен по телефона в заблуждение от мъж, представил се за полицай. Поискал от възрастния мъж да хвърли от тераса на жилището си в града парична сума, за да бъдат задържани измамници. 85-годишният хвърлил сумата от 4 300 лева, поставени в найлонова торба и впоследствие установил, че е измамен. Образувано е досъдебно производство.
От полицията призовават за пореден път: Не се доверявайте и не давайте пари на непознати след разговор по телефона, при всяко съмнение търсете помощ от полицията на тел.112!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПиян подкара „Шкода” из Върбак
Следваща статияКрадци „на дребно“ разбиха кафе-автомат във Велики Преслав

1 коментар

  1. Hi there would you mind stating which blog platform you’re working with?

    I’m looking to start my own blog soon but I’m having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

    The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
    P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here