дом Общество Полицай намери и върна портмоне, жената прати благодарствено писмо на шефовете му

Полицай намери и върна портмоне, жената прати благодарствено писмо на шефовете му

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

69-годишна жена от Шумен е изпратила благодарствено писмо след като полицейски служител й върнал портмоне със сумата от 20 лева. В писмото Янка Милкова пише, че миналата седмица пазарувала в хипермаркет в града. Когато се прибрала разбрала, че портмонето й липсва. В него имало 20 лева. Примирила се, че сумата не е много голяма, а успокоението дошло след като установила, че не е загубила и личните си документи. В края на миналата седмица в дома й отишъл Константин Димчев. Казал, че е полицай и че й намерил портмонето в хипермаркета. Отнело му известно време на намери притежателя, защото нямало документи. Имало само клиентска карта с име и номер издадена от електроразпределително дружество. Димчев издирил телефонен номер по името на картата и отишъл в дома на жената, за да й върне портмонето с парите.
„Вътре имаше 20 лева. Ако ги беше прибрал, нито той щеше да стане по-богат, нито аз щях да стана по-бедна. Изненада ме и ме трогна неговата постъпка. Поклон пред тази майка, която е отгледала и възпитала син с такава ценностна система“, пише в писмото си до директора на ОДМВР- Шумен Янка Милкова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦяла нощ спасителни екипи вадиха закъсали в преспите автомобили с хора
Следваща статияЗатворен е пътят Шумен-Разград, има населени места без ток

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here