дом Криминале Полицаи спасиха бойни кучета, собственикът – в ареста

Полицаи спасиха бойни кучета, собственикът – в ареста

0
ДЯЛ

Полицейски служители от РУ- Шумен намериха и изведоха от къща в село Боян четири кучета със следи от наранявания. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
Работата случая започнала след приет сигнал, че в частен имот в село Боян се провеждат боеве с кучета. Адресът бил наблюдаван известно време от униформени. Около 07.30 часа вчера сутринта било извършено претърсване в къща на улица „Китка“ в селото. В пристройки към жилището на 26-годишния местен жител са намерени три кучета порода питбул и едно порода американски булдог. Всички били с белези от наранявания. Изяснено било, че кучетата са използвани за отглеждани, тренирани и участие на организирани боеве с животни. В хода на проверката последвал оглед в сградата на бивше училище на село Габрица. Там е намерено още едно куче порода питбул. Всички животни са иззети и са настанени в кучешкия приют в град Шумен. Задържан за срок до 24 часа е 26-годишният на намерените в село Боян животни.
Случаят е докладван на РП- Шумен. Работата по образуваното производство за извършено престъпление по чл. 325 А от НК продължава под надзор на наблюдаващия прокурор.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха трима младежи с наркотици в Шумен
Следваща статияОбявиха извънредно положение в България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here