дом Общество Поискаха оставката на директора на Телевизия „Шумен“

Поискаха оставката на директора на Телевизия „Шумен“

0
ДЯЛ

Прекратяване на договора на директора на Телевизия „Шумен“ Георги Софронов поиска днес на сесия на местния парламент общинският съветник Венцислав Венков. Той обяви, че на следващото заседание ще внесе писмено искане за това, както и за обявяване на конкурс за нов директор.
Венков бе категоричен, че е имало много по-трудни времена, но програмата на местната телевизия е била на значително по-високо ниво.
„Концепция се прави на базата на кадровия състав. Нови програми няма. Твърди се, че има нови предавания. Реално те са стари с променени имена. Телевизията не дава трибуна да се дискутират проблемите на Шумен. Липсват политически дебати“, категоричен бе Венцислав Венков.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтроежът на новата Пожарна във Върбица – на финалната права
Следваща статия692 души са поставени под домашна карантина, един отнесе акт за липса на маска

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here