дом Криминале Пожар унищожи микробус, забравен котлон подпали тераса

Пожар унищожи микробус, забравен котлон подпали тераса

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Двигател на микробус пламна на ул.“Найден Геров“ в Шумен. Пламъците във „Форд Транзит“ с шуменска регистрация тръгнали след късо съединение в проводниците на двигателя. Автомобилът е напълно унищожен.

На 17 април е приет сигнал за пожар в апартамент на ул.“Васил Априлов“ в Шумен. Към адреса веднага бил насочен противопожарен екип. След пристигане на място огнеборците установили, че пламъците на тераса в апартамент на първи етаж тръгнали след като бил забравен тиган върху газов котлон. Унищожен аспиратор, опушени са около 100 кв.м. стени и около 5 кв.м. окачен таван. Пламъците са загасени с помощта на 200 л. вода. Благодарение на бързата реакция на огнеборците апартаментът бил спасен от опожаряване.

Небрежност с открит огън е причинил пожар в мазе на къща на ул.“Александър Стамболийски“ в село Стоян Михайловски. Към адреса бил насочен противопожарен екип от Нови пазар. Къщата е спасена от опожаряване.

Собственик на имот на ул.“Оборище“ в Нови пазар запалил сухи треви в двора си и не успял да овладее пламъците. Два екипа са гасили огъня с помощна на 8 тона вода. Съставен му е предупредителен протокол. Спасена от опожаряване е 30 декара иглолистна гора.

През празничните и почивни дни са погасени пожари в землището на село Тодор Икономово, сухи треви на ул.“Витоша“ в Шумен, село Тимарево и отпадъци във вилната зона в кв.“Дивдядово“.
Екипи на РСПБЗН- Нови пазар са оказали съдействие за дезинфекция на търговски обекти в града.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтпадат часовите ограничения за влизане в София
Следваща статияБракониери убиха 3 благородни елена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here