дом Криминале Пожарът в складовете е потушен, пожарникари гасиха автомобил, къща и сухи треви

Пожарът в складовете е потушен, пожарникари гасиха автомобил, къща и сухи треви

0
ДЯЛ

В неделя в 20.56 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в склад за домашни потреби на ул. „Калиакра“ в град Шумен е възникнал пожар. Унищожена е покривна конструкция с площ около 500 квадратни метра и стоки, съобщиха от ОД на МВР.
На място са изпратени 6 екипа на РСПБЗН Шумен и по един екип на РСПБЗН Велики Преслав и РСПБЗН Нови пазар. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 90 000 литра вода. Причините за възникването му се изясняват.
Извършва се оглед. Образувано е досъдебно производство.

На 27 юли в 21.28 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в град Шумен на ул. „Константин Величков“ в лек автомобил „Нисан“ е възникнал пожар. Унищожена е електрическата инсталация на автомобила. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 200 литра вода. Най-вероятната причина за възникването му е късо съединение в електрическата инсталация.

В неделя малко след полунощ в 00.22 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в къща в село Долина възникнал пожар. Унищожени са покривна конструкция с площ около 80 квадратни метра, мебели и домашно имущество. На място са изпратени екип на РСПБЗН Каолиново и РСПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен, като не е допуснато разпространението му в съседна сграда. За гасенето му са използвани 17 000 литра вода. Най-вероятната причина за възникването му е късо съединение в електрическата инсталация

В петък са горяли сухи треви на ул.“Порек“ и пластмасов контейнер на пл.“Възраждане“ в областния град.
Сухи треви са пламнали в землището на квартал „Боймир“ в Каолиново, в село Златна, в двор на къща в село Близнаци, в землище на Велики Преслав, в землище на Върбица. Огнеборите са гасили и пожар в отпадъци в Нови пазар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ Белокопитово стягат празник „Денят на бабината питка“
Следваща статияОгнеборци спасиха безпомощна жена в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here