дом Криминале Пожарникари премахнаха паднало дърво, обезопасиха покрив, гасиха пламнали треви

Пожарникари премахнаха паднало дърво, обезопасиха покрив, гасиха пламнали треви

0
ДЯЛ

На шест сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи в областта, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
В 9.10 часа вчера е получен сигнал за паднало дърво срещу гробищния парк в Шумен. Изпратеният на място екип нарязал дървото.
В 12.39 е приет сигнал за опасно надвиснала ламарина от пети етаж на жилищен блок на бул.“Велики Преслав“ в Шумен. Спасителният екип обезопасил ламарината.
В следобедните часове бил погасен пожар в сухи треви в Нови пазар, който е без материални загуби.
Екип от Нови пазар е оказал техническа помощ на общината по дезинфекция на търговски обекти.
Малко след 22 часа снощи екип от противопожарната служба в Каолиново е погасил пожар в сухи треви в село Браничево.
Огнеборци от участъка на пожарната в Смядово са реагирали на сигнал за пожар в сухи треви до жп гарата в града. Пламъците са погасени с помощта на 3 тона вода. Спасена овощна градина, която била близо до пламъците, която е с площ от 400 000 кв.м.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПочина пациент на 66 години, излекуван от COVID-19 в МБАЛ-Шумен
Следваща статия54-годишен избяга от домашната карантина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here