дом Общество Пожарникари оказаха помощ на двама болни и закъсал на пътя турски тираджия

Пожарникари оказаха помощ на двама болни и закъсал на пътя турски тираджия

0
ДЯЛ
24shumen.com

На 14 декември в 15.28 часа е потърсена помощ за пренасяне на болен мъж от жилището му на ул.“Висока поляна“ в Шумен. Екип е пренесъл до линейката болният 70-годишен мъж.
В 11.56 часа на 15 декември било потърсено съдействие за отваряне на апартамент на бул.“Славянски“ в Шумен. На място бил пратен екип от противопожарната служба в града. Екипът оказал техническа помощ и отключил жилището. В коридора, бил собственикът – паднал пред входната врата, след като му прилошало. Пренесен бил до екип на ЦСМП.
В 07.23 часа на 15 декември е получено съобщение за закъса тир в прохода Върбица. На място бил пратен екип от участъка във Върбица. Оказало се, че водачът- турски гражданин е объркал пътя и закъсал на заледен участък. Транспортиран е до сградата на Община Върбица.
Екипи от Шумен са оказали съдействие и за разчистване и обезопасяване на пътно платно на пл.“Оборище“ в града след пътен инцидент с материални щети, както и в района на 5- ти километър край Шумен на 14 декември малко след 16 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСдружение „Златен век“ подари ЕКГ апарат на Неонатологичното отделение в МБАЛ-Шумен
Следваща статияОгнеборци гасиха пламнали надстройка, комин и цех за пелети

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here