дом Криминале Пожарникари гасиха контейнер, сухи треви и отпадъци

Пожарникари гасиха контейнер, сухи треви и отпадъци

0
ДЯЛ

В 15.29 часа вчера в РСПБЗН- Нови пазар бил приет сигнал за пожар  в Нови пазар. Изпратен е противопожарен екип. Изяснено било, че горят отпадъци. Пламъците са погасени с помощта на 3 т. вода. Пожарът е без загуби.

По-късно, малко преди 18.30 часа е приет сигнал за пожар в сухи треви край АМ “Хемус“ в района на гр. Каспичан. Изпратен е противопожарен екип от районната служба в Нови пазар. Пламъците, които тръгнали в сухи треви след небрежност при боравене с открит огън,  са погасени с 500 л. вода.

Малко преди 22 часа в районната противопожарна служба в Нови пазар бил приет сигнал за пожар в контейнер за отпадъци. На ул. “Любен Каравелов“ бил пратен екип. Изяснено било, че се е запалил пластмасов контейнер за отпадъци. Пожарът бил погасен с помощта на 300 л. вода. Спасени от изгаряне са други три контейнера за смет.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖена от Нови пазар търси изгубени документи, предлага възнаграждение
Следваща статияЗаловиха трима мъже с 2.5 кубика незаконна дървесина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here