дом Общество Пожарникари гасиха автомобил и спасиха котка

Пожарникари гасиха автомобил и спасиха котка

1
ДЯЛ

Сигнал за пожар на ул. “Черноризец Храбър“ бил приет тази нощ в 01:57 часа. Това съобщиха от ОД на МВР Шумен. Пристигналите на място огнеборци установили, че гори предната дясна седалка на лек автомобил Ленд „Ровър“ с търговищка регистрация. Благодарение на бързата им реакция пламъците били погасени веднага, а автомобилът спасен от изгаряне. Причините за пожара са в процес на установяване, не се изключва умисъл.
В следобедните часове вчера дежурни екипи са реагирали на сигнал за котка в комин на ул.“Средна гора“ в Шумен, оказали са съдействие за обезопасяване на самокатастрофирал лек автомобил край село Белокопитово, осигурена е и техническа помощ на жена от Смядово за достъп до дома й на ул.“Преслав“ в града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен превзема 1300 стъпала
Следваща статияАрестуваха мъж от Търговище, шофирал напушен

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here