дом Криминале Пожарите: Изгоряха газова бутилка и лек автомобил, друго возило пък димя заради...

Пожарите: Изгоряха газова бутилка и лек автомобил, друго возило пък димя заради прегряване

0
ДЯЛ

За пожар в кухня на ул.“Северна“ в Шумен е сигнализирано в сряда преди обяд.
Пристигналият на място екип установил, че пламъците тръгнали поради техническа неизправност в газова бутилка. Пожарът е погасен със сто литра вода, бутилката е унищожена.

Два автомобила горяха във вчерашния ден.
Пожар в лек автомобил е възникнал към 17 часа на пътното платно на АМ“Хемус“. Противопожарен екип от РСПБЗН- Нови пазар. е установил на място че, в лекият автомобил Рено „Трафик“ с шуменска регистрация пожар няма. Подалият сигнала помислил, че автомобилът гори, след като видял дим. Изяснено било, че автомобилът бил прегрял, а димът бил пара от охлаждаща течност.

Около 18 часа е получен сигнал за пожар и в лек автомобил с газова уредба в село Тодор Икономово. Екипът от РСПБЗН- Каолиново установил, че пламъците тръгнали по време на движение след късо съединение.
Автомобилът, Фиат „Пунто“ със силистренска регистрация е унищожен. Пожарът е погасен с 2000 л. вода.
През изминалото денонощие пожарникарите гасиха горящи сухи треви в Смядово, и на АМ „Хемус“ на разклона за Шумен по посока София – Шумен и отпадъци в село Вълнари.
На снимката: На сигнал за горящ автомобил се озова и екип на Спешна помощ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБурята повали 120-годишен дъб в „Шуменско плато“
Следваща статияРаботник падна от стълба монтирайки рекламна табела, счупи си ръката

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here