дом Общество Подпийнал излъга, че е убил дядо си, ще плати 1 100 лв....

Подпийнал излъга, че е убил дядо си, ще плати 1 100 лв. глоба

0
ДЯЛ

Административно наказание “Глоба” в размер на 1 100 лв. ще трябва да заплати мъж, подал неверен сигнал на 112, че е … убил дядо си.
След солидна почерпка на 13-ти февруари т.г., 25-годишният С. М. от село Близнаци, община Хитрино, позвънил от личния си мобилен телефон на Спешния телефон 112 и съобщил, че е убил дядо си. Обаждането било прието от служител на РЦ 112 – София. По време на разговора, младият мъж заявил, че е убил дядо си С.А., като го намушкал с нож в областта на сърцето и посочил, че ще чака пристигането на полицаите. Същото съобщил и на дежурния в Областната дирекция на МВР в Шумен, с когото била изградена конферентна връзка.
Пристигналите на място полицейски служители първо посетили адреса, на който живеел „убитият“ дядо С.А., където установили, че дядото не бил пострадал по никакъв начин, нямал наранявания, а и им заявил, че същата вечер не се бил виждал с внука си. След това се насочили към дома на мъжа, подал сигнала. Органите на реда установили, внукът шегаджия е във видимо нетрезво състояние, който дори отрекъл да се е обаждал на телефон 112.
Обвиняемият е български гражданин, с начално образование, неженен, работещ и неосъждан.
Решението подлежи на жалба и протест пред Шуменския окръжен съд.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖест: Община Нови пазар финансира ремонта на Художествената галерия
Следваща статияСъбор с конни надбягвания организира Община Каолиново

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here