дом Криминале Подпийнал бръмча с „Голф“ по улиците на Каолиново

Подпийнал бръмча с „Голф“ по улиците на Каолиново

0
ДЯЛ

27-годишен мъж от Каолиново бил установен да шофира след употреба на алкохол. Проверката от служители на полицейското управление в града била извършена около 00.50 часа на 31 март на ул. „Преспа“. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Спрян бил водач на лек автомобил “Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация. Зад волана бил местен жител, който лъхал на алкохол. Тестът с дрегер отчел 1,32 промила в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Каолиново.
По случая е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожар изпепели 3 000 фиданки край Маломир
Следваща статияОткриха марихуана в дома на напушен шофьор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here