дом Общество Подновяват раздаването на плодове и мляко за най-малките ученици

Подновяват раздаването на плодове и мляко за най-малките ученици

0
ДЯЛ

Възстановяват доставките на плодове, зеленчуци, мляко и млечни продукти за децата по схемите “Училищен плод“ и „Училищно мляко“, съобщиха от Държавен фонд „Земеделие“. Влизането на схемите в сила стана възможно след отваряне на детските градини и подновяване на занятията на учениците от 1-ви до 4-ти клас.
Всички одобрени заявители по училищните схеми могат да извършат промяна на предоставените графици за доставка на продукти, с оглед преустановените от 30 ноември 2020 година посещения на децата в детските градини и ясли и прекъснатия присъствен образователен процес в училищата и в центровете за подкрепа на личностно развитие на територията на цялата страна.
Новите графици трябва да са одобрени от директорите на съответните учебни заведения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦялото Тодор Икономово и половината Друмево са без вода
Следваща статия1 310 нови случая на COVID-19, в Шуменско са 25

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here