дом Общество Подновяват пешеходните пътеки в Шумен (снимки)

Подновяват пешеходните пътеки в Шумен (снимки)

0
ДЯЛ

Подновяването на пешеходните пътеки в Шумен започна. Дейностите се извършват от варненската фирма „Варна билд инженеринг“. Договорът за обновяване на маркировката, на стойност 130 хил. лева, бе сключен през миналата година.

„Пребоядисваме пътеките с по-трайна боя „студен сприц пластик“, обясни служител от фирмата.
Част от дейностите по обновяване на пътната маркировка в Шумен ще се извършат от Общинското предприятие „Строителство и благоустройство“.

Припомняме, че на заседание на комисията по „Обществен ред и сигурност“ през февруари бе оповестено, че близо 150 хил. лева е заделила Общината за обновяване на пътната маркировка в Шумен през тази година.
Около 100 хил. лева са предвидени за подмяна на пътните знаци в града. Над 40 хил. лева ще се вложат за ремонт на светофарните уредби. Още 10 хил. лева ще се дадат за опресняване на хоризонтална маркировка. С приоритет ще се обновят пешеходните пътеки около училищата и детските градини.
По данни на местната управа, в града има 2 000 пешеходни пътеки, а уличната мрежа е с дължина 155 хил. метра.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАсен Блатечки и Николай Урумов гостуват с „Методът Грьонхолм“ на шуменска сцена
Следваща статияНие никога няма да влезем в коалиция с ДПС, обещава лидерът на ГЕРБ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here